Top
  /  Egyéb   /  Rólunk mondták

Rólunk mondták

A pozitív visszajelzések rendkívül fontosak egy iskola számára számos okból. Például a pozitív értékelések és visszajelzések növelik az iskolánk hitelességét. Az emberek jobban megbíznak az olyan képzőben, amelyekről mások jókat mondanak. A pozitív visszajelzések tehát hozzájárulnak a bizalomépítéshez, sőt, a vállalkozás belső munkatársainak is sokat számítanak. Az elismerés és a pozitív visszajelzések fokozzák a munkatársak/oktatók munkamorálját és motivációját.

Szeretnénk megosztani veletek, hogy milyen fantasztikus értékeléseket kaptunk az elmúlt időszakban! Az elégedett ügyfeleink véleménye a mi sikerünk alapja, és büszkék vagyunk rá, hogy segíthetünk nekik az oktatás és tanulás útján.

 

D. Veronika :

“A B kategóriás jogosítványt szereztem meg a Penzumnál. A kezdetektől kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak az irodán dolgozó lányok. Az oktatóm Béres László volt, aki mellett jó hangulatban teltek az órák, emellett végtelenül türelmes, kedves és motiváló volt mindvégig. Csak ajánlani tudom az iskolát, és Lászlót is! Köszönöm! ?”

M. Dalma:

“Már elsőre nagyon pozitív volt, hogy elképesztő kedvességgel és segítőkészséggel fogadtak az irodában a csajok. Minden kérdésre részletes választ kaptam, tehát az ügyfélszoli 10/10000. Kriston Bálinttal tanultam vezetni, aki nem a nulláról, de inkább -2ről indult velem. Ehhez képest végtelen türelem, hozzáértés várt minden órán, jó hangulatban de fegyelmezetten tartotta meg az összeset, amit kellett. (Nem többet!) Nem csak a vizsgára készít fel maximálisan, hanem az életszerű helyzetekre is. Abszolút nem lehúzás, a legjobb döntésem volt itt tanulni. Köszi mindent! ?”

M. Marcell:

“A Penzum Autósiskolánál szereztem meg a B kategóriás jogosítványomat, az oktatóm pedig Kriston Bálint volt. Eleinte nagyon féltem a vezetéstől, de Bálint segítőkészségével, hozzáértésével és türelmével sikerült leküzdeni ezt a félelmet. Az órák remek hangulatban teltek, Bálint mindig próbálta feldobni a sulis hétköznapokat! ? Nem csak a vizsgára, hanem az életszerű helyzetekre is felkészített. Rugalmasságának köszönhetően nem akadt probléma az órák időpontjainak egyeztetésével. Csak ajánlani tudom őt mindenkinek!
Emellett a két hölgy is a Penzumban segítségemre siettek mindenben, nagyon kedvesek voltak velem.
Ha vezetni szeretnétek, mindenképp ide jelentkezzetek! ?”

K. Blanka:

“A Penzum Autósiskolánál szereztem meg én is a B kategóriás jogosítványomat. Az ügyintézés gyorsan ment. Az oktatóm Joó Roland volt, akivel nagyon meg voltam elégedve. Könnyen tudtam vele időpontot egyeztetni, végig türelmes, segítőkész és korrekt volt. Minden óra után megbeszéltük a hibákat, illetve azt, hogy mire kéne jobban odafigyelnem. Az összes alkalmat élveztem, mindenkinek csak ajánlani tudom őt.”

N. Norbert:

“2003 óta végzek folyamatosan tanfolyamokat a Penzumnál, úgyhogy jól ismerem az iskolát. Motorosjogsi, B kategória, BE, C, CE szereztem itt. Nemsokára a D is meglesz, illetve most járok méhész tanfolyamra. Azért tértem vissza a Penzumhoz mindig, mert valóban nagyon elégedett voltam minden tanfolyam esetében.
A Penzum csapata segítőkész és kedves. Az oktatók türelmesek és úgy készítenek fel, hogy a vizsgán is átmenj. A tantermi képzések gyakorlatiasok, hasznos tanácsokkal látnak el.
Mindenkinek nagyon ajánlom a Penzumot, nem fogsz csalódni!”

F. Károly:

“Aranykalàszos tanfolyamot végeztem Egerben a Penzum iskolában. Az ügyintézés korrekt és rugalmas volt. A csoport 100%os vizsgát tett, köszönhetően a jó felkészítésnek.”

K. Roland:

“Legjobb árak Egerben, kiváló oktatók, segítőkész csapat.
Céges oktatást is vállaltak helyszínen.
Mindenkinek AJÁNLOM!”

D. Zoltán:

“Hihetetlen, hogy ilyen hozzáállás létezik ma Magyarországon. Le a kalappal!”
 
K. Blanka:
 
“A Penzum autósiskola által szereztem meg B kategóriás jogosítványomat. Az ügyintézések nagyon rugalmasan zajlottak, az alkalmazottak segítőkészek minden téren.
Oktatómnak Zaja Istvánt választottam és csak pozitívumot tudok róla mondani.
Számomra élmény volt a közös vezetések minden pillanata, fantasztikusan oktat.
Mindenkinek szívből ajánlom az iskolát és Istvánt, a legjobb oktatót is!”

 

2022-ben a Penzum Autósiskola lett Egerben a Facebook és Google értékelések alapján a város legjobb autósiskolája. Köszönjük szépen Tanulóinknak, hogy kifejezték véleményeikben az iskolánknál tapasztalt pozitív élményeiket! Bővebb információ: https://www.penzumoktato.hu/2023/06/23/eger-legjobb-autosiskolaja-a-turul-rangsora-szerint/

Ezek csak néhány példa azok közül a vélemények közül, amelyeket elégedett diákok osztottak meg velünk. Örömünkre szolgál, hogy ilyen pozitív visszajelzéseket kapunk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy továbbra is kiváló oktatást nyújtsunk.

Ha te is részese szeretnél lenni a Penzum Oktató sikertörténetének, ne habozz kapcsolatba lépni velünk! Köszönjük minden tanulónknak a bizalmat, és várunk mindenkit, aki jogosítványt szeretne Egerben szerezni vagy bármilyen szakképzésen részt venni!

Cím: 3300 Eger, Klapka György u. 9. I. emelet