Top

Induló tanfolyamok

  /  Események
Események betöltése
Find Események

2024. január

02

jan

E-Learning KRESZ folyamatos indulással

Dátum: 2024. január 2 - 2024. december 7
Helyszín: Online

A jogosítvány megszerzéséhez - az egész évben bármikor elindítható - elméleti KRESZ tanfolyam e-learning - azaz otthonról interneten keresztül - is elvégezhető!
Jelentkezés a Klapka úti irodánkban vagy jelentkezz online. Figyelem: a sikeres vizsga után az első 7 óra gyakorlati vezetést kedvezményes áron vezetheted le!
Ne felejtsd, az indulás folyamatos!
Miért velünk? Olvasd el korábbi tanulóink véleményét itt.
2022-ben Eger legjobb autósiskolája díjat kaptunk, erről bővebben itt olvashatsz.
Ha pedig a folyamatról szeretnél többet megtudni, olvasd el korábbi tanulónk beszámolóját ide kattintva.
A jelentkezéshez szükséges:

  • Érvényes személyazonosító okmány és lakcímkártya
  • Legalább alapfokú iskolai végzettség
  • Érvényes orvosi alkalmassági (nem szükséges, amennyiben orvosi érvényességhez kötött, érvényes vezetői engedélyed van)
  • Betöltött legalább 16 év 6 hónapos életkor

Jelentkezés IDE kattintva!

20

jan

Közúti elsősegély tanfolyam folyamatos indulással

Dátum: 2024. január 20 - 2024. december 11
Helyszín: Penzum 96 Kft tanterme a Klapka úton
Cím: Eger, Klapka György utca 9.

A gépjárművezető jelölteknek a jogosítvány megszerzéséhez szükséges közúti elsősegélynyújtó tanfolyamot tenni. A képzésen résztvevők felkészült oktató segítségével sajátíthatják el az elsősegélynyújtás alapjait és készülhetnek fel a vizsgára. De NEM CSAK TANULÓINKNAK ajánljuk, hiszen a mindennapi életben is hasznára válhat az elsajátított tudás.
Természetesen várjuk azokat a jelentkezőket is, akik nem iskolánk tanulói!
Figyelem! A Magyar Vöröskereszt Heves megyei szervezete irodánk épületében szervezi a vizsgát is! A teljes jogosítványának megszerzését házon belül tudja intézni a Klapka utca 9 szám alatt.
 
Jelentkezés IDE kattintva!

21

jan

E-learning GKI tanfolyam / GKI kártya megújítás folyamatos indulással

Dátum: 2024-01-21 - 2025-12-15

Hivatásos sofőrök figyelem! A Penzum Oktatónál már vizsgával vagy vizsga nélkül is meghosszabbítható lejáró GKI kártyádat. A felkészülés online, otthonról történik e-learning rendszerben! A tanfolyamra való jelentkezés után a felkészülés azonnal elkezdhető. A kötelező szimulátor az ország több pontján is elérhető tanulóink részére!
További információ a jelentkezésről ha személyesen nem szeretnél beiratkozni, csak online: https://www.penzumoktato.hu/2024/03/04/jelentkezes-gki-kepzesre/
További információ, amennyiben a vizsga nélküli GKI továbbképzésre szeretnél jelentkezni: https://www.penzumoktato.hu/2024/03/04/vizsga-nelkuli-gki-tovabbkepzes/
Tantermi oktatás esetén cégek részére 10 fő felett kiszállást is vállalunk a megrendelő saját telephelyére!
 
Jelentkezés IDE kattintva!

23

jan

Motoros E-learning KRESZ tanfolyam folyamatos indulással

Dátum: 2024. január 23 - 2024. december 27
Helyszín: Online

Végezd el a motoros KRESZ tanfolyamot otthonról online!
Fontos! Nálunk nincsenek rejtett költségek, sőt, beiratkozáskor SHOX kedvezmény kuponokat adunk neked ajándékba! A kuponok felhasználásával jelentős kedvezményekre leszel jogosult a SHOX üzleteiben. 
Amennyiben további részletek érdekelnek a motorjogsi megszerzésének folyamatáról, olvasd el, hogyan foglaltuk össze a folyamatot 7 lépésben az alábbi blogunkban: https://www.penzumoktato.hu/2019/06/12/a-motorjogsi-megszerzesenek-7-lepese/
Jelentkezz ide kattintva!

2024. február

14

feb

Online gépkezelő tanfolyam indulása folyamatosan (targonca, emelőgép, földmunkagép stb.)

Dátum: 2024. február 14 - 2024. november 14
Helyszín: Penzum 96 Kft tanterme a Klapka úton
Cím: Eger, Klapka György utca 9.

Miért érdemes nálunk megszerezni a jogosítványt?
Nálunk az elméleti részt online elvégezheted, amely azonnal elkezdhető a beiratkozás után. Másrészt cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik, valamint a sikerességi arányunk közel 100%.
Kinek ajánljuk? A gépkezelő képzés azoknak ajánlott, akik szeretnék megújítani korábbi bizonyítványaikat, valamint azoknak, akik szakmai pályájuknak új irányt szeretnének szabni, ugyanis ezzel a képesítéssel nagyon könnyű elhelyezkedni és magas kereseti lehetőséget kínál.
Fontos! Iskolánkban lehetősége van az elméleti oktatás elvégzésére online, illetve a jogosítványt több géptípusra is megszerezni!
További információk: https://www.penzumoktato.hu/gepkezelo-kepzesek/
Jelentkezés IDE kattintva!

2024. június

21

jún

Motoros tantermi KRESZ tanfolyam

Dátum: 2024. június 21 - 2024. július 22
Helyszín: Penzum 96 Kft tanterme a Klapka úton
Cím: Eger, Klapka György utca 9.

A kép nem csak illusztráció! A forgalmi gyakorlaton ezen a motoron ülve teheted meg az első kilométereidet Eger legújabb oktatómotorján.
De előtte jelentkezz intenzív tantermi KRESZ tanfolyamunka! A tanfolyam minden hónap 15.-i héten indul. A tanfolyami napok az oktató és a képzésen résztvevők közös megegyezése alapján alakul. Az órák általában 16:00-tól kezdődően indulnak, heti 3 alkalommal (kb. 2-3 hétig tart). Ha szeretnél egy jó hangulatú csapatban felkészülni, rengeteg kiegészítő és felkészítő információval gazdagodni, akkor várjuk jelentkezésed!
AJÁNDÉKKUPON: minden beiratkozó ajándékkuponokat kap ajándékba, amelyeket a SHOX Motoros Áruházaiban válthat be motoros ruha és egyéb kiegészítők vásárlásakor.
 

24

jún

Szuper-intenzív nyári tantermi KRESZ tanfolyam

Dátum: 2024. június 24 - 2024. július 15
Helyszín: Penzum 96 Kft tanterme a Klapka úton
Cím: Eger, Klapka György utca 9.

Szuper-intenzív tantermi KRESZ tanfolyam indul a nyári szünetben . A tanfolyam június 17.-től minden hónap (június, július, augusztus) közepén indul. A tanfolyami napok az oktató és a képzésen résztvevők közös megegyezése alapján alakul. Rendszeresség: heti 4 alkalommal (kb. 2 hétig tart).
Ha szeretnél egy jó hangulatú csapatban felkészülni, rengeteg kiegészítő és felkészítő információval gazdagodni, akkor várjuk jelentkezésed! A tanfolyam díjából 25 000Ft visszaigényelhető a sikeres KRESZ vizsga után. SEGÍTÜNK ENNEK INTÉZÉSÉBEN! Motorjogsira jelentkezőknek AJÁNDÉKKUPONT adunk ajándékba!

2024. november

13

nov

Ajándékutalvány jogosítvány megszerzéséhez

Dátum: 2024. november 13 - 2024. december 13
Helyszín: Online

Igazán hasznos ajándékot szeretnél Karácsonyra Már bejártad az összes üzletet és mégsem tudod mit tegyél a karácsonyfa alá?
Figyelmedbe ajánljuk a KRESZ AJÁNDÉKUTALVÁNY-t , amivel az ajándékozottad megteheti az első lépést a jogosítvány megszerzésének irányába
Bármilyen értékben vásárolhatsz, amely beváltására extra hosszú idő áll rendelkezésre. De vásárolhatsz komplett E-learning KRESZ tanfolyamot is, ebben az esetben % kedvezményt biztosítunk a képzés árából!
További információk irodánkban vagy telefonos elérhetőségeinken!