Designed and built with care, filled with creative elements

Top

Induló tanfolyamok

  /  Események
Események betöltése
Find Események

2021. március

02

Már

E-Learning KRESZ folyamatos indulással a korona vírus okozta járvány időszakában is

Dátum: 2021-03-02 - 2022-06-05
Helyszín: Online

A jogosítvány megszerzéséhez az elméleti KRESZ tanfolyam e-learning - azaz otthonról interneten keresztül - is elvégezhető!
Indulás folyamatosan! Jelentkezés a Klapka úti irodánkban, ahol figyelünk a korona vírus okozta járvány időszakában a fokozott higiéniai szabályok betartására vagy jelentkezz online.
 
A jelentkezéshez szükséges:

  • Érvényes személyazonosító okmány és lakcímkártya
  • Legalább alapfokú iskolai végzettség
  • Érvényes orvosi alkalmassági (nem szükséges, amennyiben orvosi érvényességhez kötött, érvényes vezetői engedélyed van)
  • Betöltött legalább 16 év 6 hónapos életkor

Jelentkezés IDE kattintva!

03

Már

Motoros E-learning KRESZ tanfolyam

Dátum: 2021. március 3 - 2021. december 21

Végezd el a motoros KRESZ tanfolyamot otthonról, amíg a koronavírus járvány tart! Mire vége a járványnak, kezdheted a gyakorlati vezetést képzett és türelmes oktatónkkal, Hegyi Péterrel.
Fontos! Nálunk nincsenek rejtett költségek, sőt, beiratkozáskor SHOX kedvezmény kuponokat adunk neked ajándékba! A kuponok felhasználásával jelentős kedvezményekre leszel jogosult a SHOX üzleteiben. 
Jelentkezz telefonon +3630 9310 299 vagy +3630 3836 168 számokon.
E-mailben: iroda@penzumoktato.hu

Mire vége a járvány miatti szünetnek, levizsgázhatsz KRESZ-ből és mehetsz vezetni!

04

Már

E-learning GKI tanfolyam / GKI kártya megújítás

Dátum: 2021-03-04 - 2022-02-10
Helyszín: Penzum 96 Kft tanterme a Klapka úton
Cím: Klapka György utca 9.

Hivatásos sofőrök figyelem! Változás a GKI vizsgarendszerében! A Penzum Oktatónál már a vizsgázó választ magának vizsgaidőpontot, amelyre továbbra is otthonról készülhet fel e-learning rendszerben! A tanfolyamra való jelentkezés után a felkészülés azonnal elkezdhető.
Tantermi oktatás esetén cégek részére 10 fő felett kiszállást is vállalunk a megrendelő saját telephelyére!
 
Jelentkezés IDE kattintva!

2021. április

05

ápr

Motoros tantermi KRESZ tanfolyam

Dátum: 2021. április 5 - 2021. május 6
Helyszín: Penzum 96 Kft tanterme a Klapka úton
Cím: Klapka György utca 9.

A kép nem csak illusztráció! A forgalmi gyakorlaton ezen a motoron ülve teheted meg az első kilométereidet Eger legújabb oktatómotorján.
De előtte jelentkezz intenzív tantermi KRESZ tanfolyamunka! A tanfolyam minden hónap 15.-i héten indul. A tanfolyami napok az oktató és a képzésen résztvevők közös megegyezése alapján alakul. Az órák általában 16:00-tól kezdődően indulnak, heti 3 alkalommal (kb. 2-3 hétig tart). Ha szeretnél egy jó hangulatú csapatban felkészülni, rengeteg kiegészítő és felkészítő információval gazdagodni, akkor várjuk jelentkezésed!
AJÁNDÉKKUPON: minden beiratkozó ajándékkuponokat kap ajándékba, amelyeket a SHOX Motoros Áruházaiban válthat be motoros ruha és egyéb kiegészítők vásárlásakor.
 

15

ápr

Tantermi KRESZ tanfolyam MINDEN HÓNAP KÖZEPÉN

Dátum: 2021. április 15 - 2021. április 30
Helyszín: Penzum 96 Kft tanterme a Klapka úton
Cím: Klapka György utca 9.

Intenzív tantermi KRESZ tanfolyam indul leendő személygépkocsi vezetőknek. A tanfolyam minden hónap 15.-i héten indul. A tanfolyami napok az oktató és a képzésen résztvevők közös megegyezése alapján alakul. Az órák általában 16:00-tól kezdődően indulnak, heti 3 alkalommal (kb. 2-3 hétig tart). Ha szeretnél egy jó hangulatú csapatban felkészülni, rengeteg kiegészítő és felkészítő információval gazdagodni, akkor várjuk jelentkezésed! A tanfolyam díjából 25 000Ft visszaigényelhető a sikeres KRESZ vizsga után. SEGÍTÜNK ENNEK INTÉZÉSÉBEN!
 
Jelentkezéshez KATTINTS IDE!

2021. június

24

jún

Szuper-intenzív nyári tantermi KRESZ tanfolyam

Dátum: 2021. június 24 - 2021. június 25
Helyszín: Penzum 96 Kft tanterme a Klapka úton
Cím: Klapka György utca 9.

Szuper-intenzív tantermi KRESZ tanfolyam indul a nyári szünetben . A tanfolyam június 17.-től minden hónap (június, július, augusztus) közepén indul. A tanfolyami napok az oktató és a képzésen résztvevők közös megegyezése alapján alakul. Rendszeresség: heti 4 alkalommal (kb. 2 hétig tart).
Ha szeretnél egy jó hangulatú csapatban felkészülni, rengeteg kiegészítő és felkészítő információval gazdagodni, akkor várjuk jelentkezésed! A tanfolyam díjából 25 000Ft visszaigényelhető a sikeres KRESZ vizsga után. SEGÍTÜNK ENNEK INTÉZÉSÉBEN! Motorjogsira jelentkezőknek AJÁNDÉKKUPONT adunk ajándékba!

2022. január

17

jan

Éves AETR oktatás sofőröknek

Dátum: 2022-01-17
Helyszín: Penzum 96 Kft tanterme a Klapka úton
Cím: Klapka György utca 9.

Magáról a tachográf használatáról is oktatni kell a gépkocsivezetőt, mivel a 124/2005. (XII. 29.) GKM rendelet 6. §. (2) a) pontja szerint “az üzembentartó köteles biztosítani, hogy a tachográffal ellátott járművet olyan személy vezesse, aki rendelkezik a tachográf szabályos működtetéséhez a tachográf kategóriája (analóg vagy digitális) szerint szükséges ismeretekkel”.
Amennyiben a közúti ellenőrzés során súlyos szabálytalanságot állapítanak meg az ellenőrök, a hatóság köteles a vállalkozás székhelyén (telephelyén) ellenőrzést tartani, ezért is szükséges a sofőröket megfelelő oktatásban részesíteni.
Képzésünkön állandó oktatónk (GKI képzést is ő oktatja) válaszol minden AETR-el kapcsolatos kérdésre.
Jelentkezhet a szokásos elérhetőségeinken.