Top
  /  Egyéb   /  A motorjogsi megszerzésének 7 lépése

A motorjogsi megszerzésének 7 lépése

Motorjogsit szeretnél? Nem tudod hogyan kezdj neki? Pedig nagyon egyszerű!

Az alábbiakban elolvashatod a motoros jogosítvány megszerzésének 7 lépését!

 

1. A Penzum Oktató irodájában kiválasztod a számodra megfelelő motoros kategóriát.
2. Beiratkozol a motoros iskolába (a jelentkezéshez szükséges adatok listája fenn van honlapunkon) és átnyújtunk neked egy adag kedvezménykupont (Egerben csak nálunk!), amelyeket motoros kiegészítők vásárlásakor használhatsz fel.
3. Ha nincs még közúti elsősegély vizsgád, akkor arra is beiratkozol. Ezt is irodánkban tudod megtenni. A tanfolyam elvégzése után a vizsga is a Penzum épületében található Vörös Kereszt kirendeltségnél történik.
4. Elvégezed a KRESZ tanfolyamot (tantermi vagy online úton) és sikeresen levizsgázol. Ez alól bizonyos esetekben mentesülhetsz (kategóriaváltós jogsi).
5. Időpontot egyeztetsz a rutin pályás oktatásra. Az egyeztetett időpontokat kihasználva megtanulsz vezetni a rutinpályán és sikeresen levizsgázol. Ez alól mentesülsz B125 jogsi esetében.
6. Időpontot egyeztetsz a forgalmi oktatásra, majd oktatásokon való részvétel során megtanulsz a forgalomban is vezetni. Itt is levizsgázol sikeresen 🙂
7. Az egri Kormányablakhoz eltolod a motorod, bent felveszed a jogosítványod és onnan már azon ülve mész haza, a hegyekbe, a tóhoz vagy ahova csak akarsz 🙂

 

Ha nincs motoros ruhád, ne tántorítson el, mert adunk! Ha nincs motorod, az sem baj, mert azt is adunk! De ha a sajátodon szeretnél tanulni, az is megoldható!
Az egész pofon egyszerű, mert mindenre van megoldás.

 

Ha a tanfolyammal kapcsolatban még vannak további kérdéseid, várunk irodánkban!