Top
  /  Egyéb   /  Gépkezelő tanfolyam megbízható képzővel

Gépkezelő tanfolyam megbízható képzővel

Az 1996-ban alakult Penzum-96 Kft. hatalmas múltra tekint vissza a gépkezelő képzések terén. Partnereink között kisebb cégektől egészen a multinacionális cégekig mindenki megtalálható.

 

 

Miért ajánljuk gépkezelő tanfolyamainkat más cégeknek is?

  • Hosszú ideje és nagy tapasztalattal rendelkezünk: Több mint 10 éve fókuszálunk a gépkezelő tanfolyamokra (targonca, földmunkagép stb.), így a nagy tradícióval rendelkező tanfolyamaink alapos és gyakorlatias tudást nyújtanak ezeknek a munkagépeknek a kezeléséről. Szakértő és türelmes oktatóink segítségével a résztvevők magabiztosan és biztonságosan fogják kezelni a gépeket.
  • Rugalmas időbeosztás: Tudjuk, hogy a cégek elfoglaltságai változóak, ezért rugalmas időbeosztást kínálunk megfelelő létszám esetén. Ebben az esetben a tanfolyam időpontjai igazíthatóak a cég igényeihez, hogy minimálisra csökkentsük a munkakiesést. Kisebb létszám esetén becsatlakozhatnak futó tanfolyamunkra.
  • Gyakorlatorientált képzés: A tanfolyamunkon hangsúlyt fektetünk a valós életben előforduló helyzetekre és kihívásokra. Gyakorlati képzésünk során a résztvevők valódi targoncákkal és földmunkagépekkel fognak dolgozni, hogy valós tapasztalatot szerezzenek.
  • Egyedi árak: Tisztában vagyunk azzal, hogy minden cégnek más költségvetése és igényei vannak. Ezért biztosítunk egyedi árakat bizonyos létszám felett, hogy a lehető legjobb megoldást tudjuk nyújtani. Vegyük fel a kapcsolatot, és készítünk egy cégre szabott ajánlatot!
  • Jogosítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők gépkezelő jogosítványt kapnak, amely igazolja a szaktudásukat a gépkezelés terén. Ezáltal a munkahelyi ellenőrzések során meg fog felelni a hatósági előírásoknak.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson az alábbi linkre és tájékozódjon gépkezelő tanfolyamainkról:

https://www.penzumoktato.hu/gepkezelo-kepzesek/

További információ telefonon az alábbi számon: +36 30 931 0299 Kovács-Baranyai Kitti

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004901
Képzési engedélyszám: KE/ST/82/B/817/1/2011