Top
  /  Egyéb   /  20 év alatti vagyok. Visszaigényelhető a KRESZ tanfolyam árának több mint fele, amit otthonról is elvégezhetek?

20 év alatti vagyok. Visszaigényelhető a KRESZ tanfolyam árának több mint fele, amit otthonról is elvégezhetek?

A KRESZ tanfolyam árának, több mint felét visszaigényelheted?

Ha 20 év alatti vagy, akkor nagy szerencséd van, ugyanis 25 ezer forintos értékhatárig visszatéríti a kormány a KRESZ-tanfolyam árát B kategória esetén.

A Penzum Autósiskolában az e-learning KRESZ tanfolyam mellett elvégezheted az elsősegély tanfolyamot is!

Telefonos ügyfélszolgálat: Baranyai Kitti: +36309310299 ; Baranyai Tímea +36303836168

 

További információk a KRESZ tanfolyamról

A sikeres elméleti vizsga 2 évig érvényes, így nem kell félned attól, hogy lejár a sikeres KRESZ vizsgád érvényessége.

Személyautó: Béres László (Renault Megan benzin), Gál Dénes (Hyundai I20 benzines), Hegyi Péter (Hyundai I30 diesel) , Horváth István (Opel Astra diesel), Joó Roland (Toyota Yaris diesel), Karczagi Antal (Dacia Sandero diesel), Kriston Bálint gyakorlati gyorsjogsi (Hyundai I30 diesel), Nagy László, Nagyváradi Ádám  (Hyundai I30 diesel), Nagyváradi Zsolt (Hyundai I30 diesel), Páldi László (Honda Civic diesel), Pelyhe Zsolt (Renault Clio benzin), Tar Zoltán (Skoda Fabia diesel), Tóth Csaba (Citröen C4 / Seat Leon diesel), Zaja István Gábor (Peugeot 308 diesel)

 

Miért használd ki?

Több marad a család pénztárcájában, ugyanis most olcsóbban juthatsz jogosítványhoz. De fontos megérteni: nem ingyen jogosítványhoz juthatsz hozzá – csak egy nagyon fontos elemének, a KRESZ tanfolyamnak az árát spórolhatod meg, amennyiben a 25 ezer Ft-ot visszaigényeled.

Ez az állami intézkedés a fiatalok önálló életkezdését és munkavállalását is segíti, hiszen így a fiataloknak lehetőségük lesz akár a lakóhelyüktől távolabb is munkát vállalni.

A kérelmet a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságához lehet beadni elektronikus úton vagy formanyomtatványon.

A kedvezmény kihasználtságának népszerűségét jelzi, hogy a 2018 júliusi bevezetés óta már több mint 34 ezer fiatal kapott támogatást.

Korábbi blogunkban további részletes információt találsz a visszaigénylésről: https://www.penzumoktato.hu/2019/01/16/allami-tamogatas-a-b-kategorias-jogositvany-megszerzesehez/

Bármi kérdésed van, keress minket bátran telefonon!

Telefonos ügyfélszolgálat: Baranyai Kitti: +36309310299 ; Baranyai Tímea +36303836168