Designed and built with care, filled with creative elements

Top
  /  Egyéb   /  Közlekedési kisokos szülőknek gyermekeik biztonságáért

Közlekedési kisokos szülőknek gyermekeik biztonságáért

Félted gyermeked az utcán? Nem mered egyedül elengedni? Kellene egy összefoglaló tudástár, amely segítségével taníthatod gyermeked a biztonságos utcai közlekedésre?

Van ilyen!

A füzet a gyalogos és kerékpáros közlekedés alapjait tartalmazza kevés szöveggel, sok ábrával. Az általános iskolákban a  tanárok döntik el, hogy beépítik-e a 8-10 órás anyagot a tananyagba.

Jelenleg – a tudástáron kívül – háttéranyag hiányában nincs komoly képzés az iskolákban. Ezt pótolták azzal, hogy 2018 végén 200 ezer példányt küldtek szét az új munkafüzetből Magyarország negyedik és ötödik osztályos tanulóinak.

Véleményünk szerint érdemes beépíteni az iskolarendszerbe a KRESZ alapvető szabályait, hiszen rendkívül gyakorlatias és hasznos lenne. Semminél nincs fontosabb, mint gyermekeink biztonsága.

Ha az iskolában nem kapták meg gyermekeid a megfelelő képzést, íme itt az anyag, amely mentén Te is felkészítheted csemetéid!

A munkafüzet letölthető a Közlekedéstudományi Intézet honlapjáról az alábbi linken: Kisokos letöltése itt!

Az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosság megbízásából készült kiadvány létrejöttében a KTI mellett a Bringa akadémia, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Vuelta Sportiroda, a Magyar Kerékpárosklub és az ORFK-OBB is közreműködtek.

Post a Comment